Sari la conținut

Comenzi mari pentru evenimente? Contactează-ne!

Livrare Gratuita La Comenzi Mai Mari De 300 Lei

Cel Mai Inspirat Cadou Pentru Doamne Si Domnisoare în 2021

 

Se apropie cu pași repezi el, Valentine's Day, Dragobete Day, 1 Martie, 8 Martie, Ziua de Nastere, Onomastica.

 

Știu cum e să simți presiunea unei zile comerciale. Să ignori o zi specială nu este cea mai bună alegere pentru bunul mers al relației. Așa că un cadou cât de mic este întotdeauna binevenit. Acesta întradevăr, aduce o bucurie scurtă, efemeră.

 

Dar lucrurile mici și constante fac până la urmă diferența dintre un cuplu plictisit și unul activ din toate punctele de vedere.

 

Bine ai venit la topul nostru despre cele mai inspirate cadouri pe care să i le cumperi ei in 2021 de Valentine's Day.

 

Locul 1. Ceva pentru suflet

 

Bijuterii cu carduri personalizate. Femeile adora accesoriile și bijuteriile. Să nu acorzi atenție acestor mici lucruri ca bărbat este o mare greșeală. Micuțe dar foarte importante pentru zâmbetul iubitei sau soției tale.

 

Găsești aici aceste bijuterii cu carduri pesonalizate de care îți spuneam mai sus. Marele avantaj este că poți personaliza mesajul cardului cu numele ei sau cu numele vostru, după caz.

 


  

Au fost alese doar modelele ”câștigătoare”. Așa că nu va trebui să alegi din mii de modele de umplutură pentru a găsi bijuteria perfectă.

 

Locul 2. Ceva pentru trup

 

Parfumuri. Nu ai cum să dai greș cu aceste minunății. Așa cum foamea trece prin stomac, dragostea trece prin miros. Simple, scumpe, ieftine, sofisticate, găsești aici toată gama pentru toate gusturile.

 

Din experiență îți pot spune că nu trebuie sa pierzi timp prin magazine în căutarea parfumului ideal.  Este ”time consuming” și frustrant pe deasupra. Amesteci atât de multe mirosuri încât nu mai funcționezi cum trebuie.

 

Sansele să îl alegi pe cel mai prost oricum sunt foarte mari. Mai simplu, intri aici și cercetezi puțin. Mie îmi ia cam 5 minute să aleg un parfum. Și, ohhh da. E fericită! Iar bucuria ei se transformă în nopți hooooot, hooot. 🤤

 

Cum le aleg eu? Criteriul de baza este sa fie un brand cunoscut (Prada, D&G, Gucci, Lacoste etc). Dacă bugetul este limitat, cu siguranță ea cunoaște situația și va accepta și un parfum mai low-budget.

 

 

Dar, trebuie sa fie un brand cunoscut pe care ea să îl adore. Automat, mintea ei va ridica acel produs pe cel mai înalt piedestal. De asta spun, mirosul este ultimul criteriu atunci când alegi un parfum.

 

Primul criteriu este brandul, al doilea este designul sticlei, după care aruncă un ochi și pe la review-uri dacă acestea sunt. Dacă nu, îți recomand să intri pe amazon pentru a citi câteva păreri despre un anumit parfum pentru care poate nu ai găsit suficiente păreri pe siturile românești. Iar ultimul criteriu este mirosul.

 

Acesta oricum nu mai contează dacă nu ai timpul necesar de pierdut să mergi prin magazine.

  

Cu toții avem această slăbiciune, ne plac produsele top-quality legate de un brand. Așadar cumpărăm brandul și povestea acestuia. Nu mai avem timp să cercetăm dacă altcineva vinde același produs, cu aceeași calitate la un preț mult mai bun. Povestea și prestigiul biruiesc mereu.

 

Așadar i-ai de aici parfumul ce i se potrivește.

 

Locul 3. Ceva în care să se bage

 

Fă din acest an anul în care îți învingi frica și cercetează de unul singur magazinele de lenjerie intimă pentru femei. Nu uita să da din cap și să îți calmați emoțiile atunci când dai de un alt suflet pierdut cu care întâmplător faci contact vizual (la urma urmei sunteți în aceeași barcă).

 

 

Alternativ, ar fi să vă salvați trauma și să faceți această achiziție online.

 

Locul 4. Tricouri și bluze personalizate

 

Din categoria ”un fel de țoale” avem tricourile. Acestea sunt aproape indispensabile. Nu lipsesc din nici o locuință.

 

Tricourile nu doar ca sunt opțiunea cea mai ieftină, dar au ca avantaj ca vor fi folosite și cel mai des. Și ce poate fi mai frumos decât să transformi acest banal cadou în ceva amuzant sau plin de romantism? Poti face asta chiar tu, prin propriul design sau propriiile cuvinte.

 

 

 

Poți alege din multitudinea de design-uri făcute special pentru aceste zile ale dragostei.

 

Deasemenea poți găsi aici și bluze sau hanorace unisex, modele unice pe care le poți atinge cu imaginația ta. Sau dacă nu mai vrei să îți bați capul, pur și simplu alegi un model deja existent.

 

Locul 5. Ceva din care să bea

 

Din nou, un produs care poate suna banal. Acesta este în schimb foarte util. Este unul din cadourile ce sigur nu vor fi date mai departe.

 

Cana, pe care o va folosi în fiecare zi. Va vedea mesajul tău în fiecare dimineață. Va râde sau se va umple de bucurie și iubire de fiecare dată când va vedea cana de la tine.

 

În această categorie intră și cănile magice. Acestea ascund designul, textul sau pozele ce ai ales să le imprimi pe cană.  Magia se întâmplă doar când în cană este pus un lichid cald, cum ar fi  apă, ceai, cafea sau lapte. Atunci, culoarea originală a cănii dispare.

 

Cu siguranță va fi foarte entuziasmată când va vedea apărând pozele sau designul ales de tine. Căni Magice.

 Locul 6. Plaje și munți

 

În era social media, când totul e la vedere, poți fi sigur că iubita ta râvnește după cele mai albe plaje din lume. Acolo doar valurile îi alină aglomerația gândurilor, doar razele soarelui îi mângâie pielea, doar tu îi șoptești dragostea în urechi.

 

 

Nu fi prost, du-o acolo. Nu e locul perfect doar pentru ea, ci și pentru tine. Găsești aici locuri perfecte ce vor satisface orice gust și orice buget.

 

Locul 7. Ceva pentru peretele ei

 

Din ce în ce mai populare sunt tablourile canvas. Diferența dintre ele nu o face decât design-ul ales. Sute de modele de tablouri canvas printate la cele mai înalte standarde găsești aici.

 

 

 Locul 8. Trandafiri

 

Deși un clișeu, chiar un clișeu enorm, să îi oferi iubitei de Valentine's Day un buchet cu trandafiri roșii este aproape obligatoriu. Nu te amăgi crezând că ai rezolvat cu un canvas.

 

 

 

Ai nevoie și de acești trandafiri. Dacă nu ai timpul necesar să alergi după aceste flori râvnite de iubita ta, poți să găsești un buchet superb aici.

 

Locul 9. Ceva pentru punctualitate

 

Dacă ești bărbat normal și ai parte de o iubită sau o soție normală, știi la fel de bine ca mine că punctualitatea nu este punctul lor forte. De aceea îi poți oferi un ceas, oricum asta nu o să le schimbe.  

 

Ceasul pentru ele este un accesoriu, nu trebuie neaaparat să funcționeze. Ar fi de preferat în schimb să scrie micuț undeva un brand cunoscut, și să arate bine. Ceasuri superbe găsești aici.

 

Locul 10. Țoale

 

Femeile sunt înnebunite după ele. Shopingul este parte importantă din viața lor. Magazinele se bat în a aloca etaje întregi pentru sexul frumos și darnic. Țoale peste țoale.

 

Într-un colț îndepărtat, undeva în fundul magazinului este și spațiul nostru, al bărbaților. Mulțumim.

 

 

 

Dar ce ai putea să îi cumperi de Valentines Day din această categorie gigantică până la urmă?

 

Orice este răspunsul. Haine să fie.  Asigură-te că păstrezi bonul fiscal. E posibil să nu îi nimerești mărimea.

 

11. Sclavul casei

 

Acest ultim produs l-am adăugat pentru că este pur și simplu senzație. A devenit angajatul casei. Nu vrea salar, nu vrea mâncare, nu vrea atenție. Doar face curățenie lună. Un lucru de care soția ta se va bucura poate mai mult decât tine. Aspiră, spală, se încarcă singur. Vezi aici de el :)

 

 

Lasă un comentariu