Sari la conținut

Comenzi mari pentru evenimente? Contactează-ne!

Livrare Gratuita La Comenzi Mai Mari De 300 Lei

5 Idei De Cadouri Pentru El sau Pentru Ea, de Valentine's Day, Zi Aniversara sau Pur si Simplu

Buna, sunt Alexia

Sunt convinsa ca esti in cautarea a ceva, pentru ca nu e asa, persoanele dragi merita intotdeauna ce e mai bun.

Avem pentru tine o selectie de 5 produse pe care le poti oferi persoanei iubite cu orice ocazie.

  1. Incepem cu aceste coliere. Avem pentru tine mai multe modele. Nu o sa incerc sa iti spun ca sunt cele mai bune, cele mai calitative si cele mai frumoase, pentru ca sunt.

Nu doar ca acestea arata intr-un mare fel, dar vin insotite de mesaje personalizate, mesaje ce vor vorbi pentru tine.

Aceste coliere ar fi prima mea alegere pentru un o ocazie cu adevarat reusita.

  1. A doua sugestie pe care ti-o fac este o cana. Simpla si ieftina dar de mare impact. Faptul ca o poti personaliza cu poza si textul tau vor face din acest mic obiect cadoul ideal in aceasta zi plina de iubire.

Avem pentru tine multe sugestii, designuri pregatite special pentru gustul partenerului tau. Poti aduce idei, poti pune o poza sau scrie un nume. Nu trebuie decat sa imi spui cand creezi comanda.

Pentru romantici incurabili dar si pentru cupluri nonconformiste. Alege cana preferata de tine.

  1. Ca o a 3a sugestie am pentru tine tablourile. Personalizarea acestora cu designurile noastre transforma aceste rame in cadouri pline de emotii.

Nu uita ca aceste cadouri vor fi mereu in preajma persoanei iubite. Oricat de rau poate fi un moment al zilei, un tablou ii va zambi mereu de pe perete si ii va aminti ca cineva il iubeste sau o iubeste, dupa caz.

  1. La sugestia numarul 4 imi permit sa iti prezint aceste carduri razuibile. Perfecte pentru cupluri aflate in impas sau cupluri foarte active. Aceste carduri iti vor stimula cu totul senzorii iubirii.

Noaptea de Valentine’s Day sau aniversarea voastra va fi o combinatie de scantei si multa multa umezeala. Nu trebuie decat sa oferi aceste carduri persoanei iubite. Incepe cu pozitia castigatoarea apoi poti continua cu oricare dintre pozitiile de pe card. Asta depinde doar de rezistenta voastra.

  1. Ultima sugestie pe care o am astazi pentru tine este reprezentata de pernutele decorative. O pernuta este un obiect decorativ ce nu lipseste din casa nimanui. De ce sa nu fie acesta lucrul care sa fie marturia continua a unor zile cu multe emotii si iubire?

Alege din designurile noastre sau trimite-ne grafica ta si noi iti trimitem imediat produsul final.

 

Lasă un comentariu